Het afscheid centraal van Chris

Het afscheid centraal van Chris

Chris is weer terug van weg geweest, hij liet al doorschemeren dat hij morgen om 12;00 uur naar huis gaat. Maar dingen moeten afgesloten worden zoals hij zelf al zei. Tijd om dus even centraal te gaan, met afscheid speech van de tuinman…

Zodra iedereen zit begint Chris te vertellen, jullie hebben vast door dat ik het niet zo naar mijn zin heb hier. Ik ga morgen om 12:00 uur naar huis, ik ben klaar met leven in een groep van 14 mensen, we zijn allemaal verschillend. Dit wordt geen ideale samenleving. Ik heb best wel wat gebouwd en de basis ligt er. Het komt allemaal vanzelf, de akker moet wel verzorgd worden. Maar dat moet wel aandacht blijven geven. Ik had al geen idee om tot het eind van het jaar te blijven. Mijn doel was om te tonen wat ik kan en dat is aardig gelukt. En de derde rede is de belangrijkste dat is mijn vader. Toen ik hier in ging ging het al niet zo goed, hij was geopereerd. En dat heeft een tijdje geduurd voordat hij beter was. Hij is nog niet helemaal beter en is heel sterk. Hij gaat nu weer terug zijn werk doen. Maar ze hadden een foutje gemaakt, en is weer opgekropen en ik wil hem weer gaan helpen. Dus de tijd is daar nu goed voor, het heeft voor mij geen rede om langer te blijven. Hij kan ook wel een handje extra gebruiken. Ik had het best wel zwaar en ik denk dat alles weer op zijn pootjes terecht. Dat wilde ik even mededelen, ik wil er ook geen jank verstijn van maken. Utopia was wel een kans voor mij ik heb mezelf nu laten zien. De bewoners hebben respect voor Chris, ze zien nu de echte Chris met emotionele kant. Chris vertelt dat hij zich ervoor zoveel mogelijk heeft afgesloten. Ik heb zin om naar huis te gaan, 5 maanden is ook wel weer zat. Joey vraagt of hij vanavond nog iets wil. Doe gewoon je eigen ding antwoordt Chris, een biertje drinken kan wel maar ik ben ook nog een beetje gammel van gisteren.  Wilco vindt dat Chris een applausje verdient voor zijn bizarre werkzaamheden en Chris is erg blij met zijn besluit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Druif at 06:44

    Compliment Chris,wat lief dat je om deze goede reden uit Utopia weggaat. Ik hoop dat je nog heel lang plezier van je vader zal en Mag hebben . En dat jullie elke dag dat jullie op de markt in Rotterdam staan leeg mag verkopen.heb altijd met veel plezier naar jou en je passie gekeken, ik hoop dat de groep jou mag laten zien dat ze je waarderen omdat je daar hebt weggezet, door goed voor je plantekinderen te zorgen. Je verdient dat. Bedankt namens velen, en het ga je goed. Je bent een topgozer!we zagen ook nog een stukje gevoel van je. Ook voor mij ben je utopiaans van het jaar en mogen al je dromen uitkomen!!!

  2. David Brigham at 21:36

    Vreselijk jammer! De sympathiekste weg, de lamzakken blijven. Voor Chris zelf is het verstandig, want er valt geen eer te behalen daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *