Chris is weer terug!

Chris is weer terug!

En toen was Chris er opeens weer, we zien hem in een keer op beeld en rookt al zuchtend een sigaretje. Daarna loopt hij de loods weer in en zegt het hek zit nog op slot. Mag je nog niet weg vraagt Nicole? Nee antwoordt Chris morgen om 12:00 uur pas. Laura vraagt ook of hij echt weg gaat, ja morgen antwoordt de tuinman. Samen met Tineke gaat hij zijn spullen die nog bij de poort stonden ophalen. Heb je je 24 uur aangevraagd vraagt Tineke. Ja zegt Chris er moeten dingen afgesloten worden en dat is ook wel logisch. Anders is het wel een beetje vreemd. Chris heeft ook nog een snoepje gejat waar Tineke hard om kan lachen. Ik zie het wel, want het is niet afgeplakt! Zal ik morgen dan zorgen dat je was droog is grapt Tineke en Chris zegt ja. Heb je het officieel gevraagd vraagt Tineke nog maar eens voor de zekerheid. Ja zegt Chris kort maar krachtig terwijl het stel terug het slaapverblijf in gaat. Ik ga nog even slapen, Bjorn is toch nog aan het voetballen. Dan doe ik straks wel een afscheid speech.

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. dorina at 16:51

  Wat iedereen hier zegt. Het zal……..
  Laura verdient geld. En roddelen doen wij ook buiten utopia.
  Vind dat sommige mensen wel wat grof zijn over p.t of b.k enzo.
  Nog even en sommige mensen zijn net zo erg als in utopia.

  PS:beheerder van deze site hou het goed in de gaten

 2. dorina at 05:48

  Anna, ieder zijn mening. En gelukkig ken ik jou niet. Ppfffff de enige in utopia geld in het laatje brengt is laura. En chris ach ja heeft alleen een tuin enzo aan gelegt. En er zijn meer die geen geld in het laatje brengen.

  • Manon at 12:26

   Echt, je laat door je laatste opmerking echt zien hoe dom je bent Dorina!! Laura geld in het laatje brengen, het enigste wat zij doet is roddelen, beetje breed lopen en denken dat ze heel wat is met haar grote mond. Maar ach als jij daarvan houd..

 3. anna at 18:41

  Jammer als het zo is dat hij weggaat…maar de laatste tijd hebben ze hem zo getergd dat hij gelijk heeft..ze lieten de koeien gewoon over zijn goed onderhouden grond en als hij boos werd gingen de ‘kinderen’ dreigen om de koeien los te laten … lopen nuksnutten zijn het.En neem geen voorbeeld aan Dorina met jullie mening ze houd van slechte mensen!

  • anneke at 18:59

   Ik ben bang als hij weg gaat de tuin gesloopt word door hun en de koeien
   Ik hoop dat hij blijft hij is een beetje vreemd maar hij werkt hart en zegt als het hem niet aan staat
   Het zal jammer zijn er is veel geld in gegaan

  • dorina at 19:28

   ANNA wat jij van mij? Je kent mij niet eens dus hou het bij je eigen mening en respecteer ander zijn mening.
   En ten 2de heeft chris een tuin aan gelegt. Maar nog geen inkomsten binnen gehaald net als zoveel in utopia

   • Manon at 19:57

    Dan heb jij niet echt goed opgelet he dorina! Chris heeft wel degelijk inkomsten binnen gehaald, zijn rondleidingen waren best populair en daar heeft hij geld mee verdiend! En wat Chris allemaal gedaan heeft daar is denk ik erg veel geld waard maar hij deed het voor niets! Dus praat niet zo dom…

   • anna at 13:46

    Iedereen mag zijn/haar mening natuurlijk uiten maar het valt bij jou gewoon op dat je ALTIJD afgeeft op de harde werkers en de klaplopers en die de hand boven hun hoofd houd….het is niet rechtvaardig…en ik ben ook blij dat ik je niet persoonlijk ken…prettige Paasdag!

  • Helmie at 06:08

   Helemaal met je eens Anna Ik vind Chris de enigste eerlijkste van allemaal aldaar!!! Hufters zijn het en die Dorina houd zo te zien inderdaad van slechte mensen, bv die straatmeid Lau de pot en haar aso bek!!Chris voor mij ben een top gozer!!! Jammer dat je gaat maar kan het zeker begrijpen!! Bedankt Chris voor al mooie werk wat je verricht heb!!!!

 4. Marja at 17:32

  Jammer dat Chris weggaat. Is een groot deel van zijn werk voor niets geweest. Het stelletje nietsnutten dat overblijft kan nog geen hark van een schoffel onderscheiden , laat staan vasthouden

 5. Manon at 17:08

  Erg jammer dat Chris weggaat! De enigste die hard werkt en zich nergens mee bemoeit.. Zegt het in iemands gezicht en niet achter iemands rug! Maar heel begrijpelijk dat hij weggaat, tussen zulke asociale, egoïstische en roddelende mensen kun je als normaal mens niet leven! Dus lekker naar huis gaan Chris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *