Nicole en Ivan over onderhouden tuin

Nicole en Ivan over onderhouden tuin

Chris is inmiddels al even weg uit Utopia en Nicole en Ivan vatten hun rondleiding met aanwijzingen met betrekking tot tuinierszaken nog eens samen. Nicole weet het allemaal nog precies wat de tuinman vertelt heeft. Half april moeten er dingen verpot worden. Ongeveer begin mei moeten de potjes met bloemen over het terrein worden verdeeld. De dingen die in de kas staan kunnen dan naar de akker verplaatst worden, zoals de watermeloenen en dergelijke. De tomaten moeten weer in potjes gezet worden in de kas. Alle andere groenten kunnen ook verspreid worden over de akker, maar dat is best wel veel werk. Ivan hoort het allemaal aan en antwoordt graag  te willen helpen, maar het was alsof Chris Chinees tegen mij sprak. Ik moet het eerst zien gebeuren en dan snap ik het pas. En lijkt dus eigenlijk een beetje te twijfelen om de taak tuin op zich te nemen. Ook zal er een nieuwe gids moeten komen voor de rondleidingen merkt hij op. Tineke zou dit wel willen doen… Mark vangt het op en ziet dat eignelijk niet zo zitten. Daar heb ik echt geen zin in, dan laat ik het wel door Nicole mijn eerste medewerkster doen. Zullen de bewoners de taken van Chris goed op kunnen vangen? Missen ze hem nu al?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. rina at 17:17

  Ik geef ze een maand en dan is de tuin zwaar verwaarloosd en dan zien ze in wat ze hebben veroorzaakt, al zullen ze dat nooit toegeven.
  Jammer dat hij weg is maar ik geef hem groot gelijk.

 2. lena at 01:33

  Vindt het echt jammer dat hij weg is. Zoon eerlijke hardwerkende jongen. Maar geef hem geen ongelijk. Voor mij utopiaan 2015.

 3. dorina at 15:10

  Dus eigelijk is de container voor niks gebracht.dus had la luifel in het hok van chris gekunt. Dus container kan weg….

  En als er niemand groene vingers heeft. Ja dan toch maar er wat van temaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *