Andrea ontvangt post en de avond is spannend verlopen voor de groep

Andrea ontvangt post en de avond is spannend verlopen voor de groep

Andrea zit afgelopen avond nietsvermoedend achter de computer wanneer Franny aan komt lopen. Andrea, ik heb iets voor je zegt Franny. Echt? reageert Andrea wanneer ze de enveloppen ziet. Wat leuk, dankjewel voegt ze eraan toe. Wat later loopt ze naar de Mongoolse tent om op haar gemak de brieven te lezen. Niet veel later rolt er een traan over haar wang. Andrea haar avond kan niet meer stuk.

Verder is het een rustige maar toch ook spannende avond geweest. De stemming staat immers op het programma. De laatste tactieken worden besproken, lijstjes worden gemaakt en keuzes heroverwogen. Hoewel sommige bewoners al een definitief besluit hebben gemaakt, beginnen de twijfels bij anderen toe te slaan. Wie er genomineerd gaat worden is nog even afwachten. Hoe denken jullie erover?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *