Merel is weer terug in Utopia 2 nadat ze Gameroom gepresenteerd heeft

Merel is weer terug in Utopia 2 nadat ze Gameroom gepresenteerd heeft

Dylan, Kaylee, Franny en Shelley zitten in de caravan wanneer Merel binnen komt lopen. Hoi, ik ben er weer zegt Merel vrolijk. Hoe was het vraagt Shelley. Hierop komen de bewoners snel naar Merel toe om haar een knuffel te geven. Wat heb jij het goed gedaan zegt Kaylee. Alleen de laatste vraag vond ik rot voegt ze eraan toe. Wat later komen ook de andere bewoners om haar te verwelkomen. Het was echt te gek zegt Adriaan. Merel laat stralend weten dat het geweldig was. Het repeteren vond ik wel eng maar het was heel leuk benadrukt ze. Franny vraagt zich af hoe Merel zich nu voelt. Ik ben f*cking gelukkig antwoordt Merel. Het ging heel goed verzekert ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *