Brandon krijgt post met een droevig bericht

Brandon krijgt post met een droevig bericht

Brandon en Dylan lopen over het terrein wanneer Franny aan komt rennen. Jongens! Ik heb post voor jullie zegt ze vrolijk. Lekker pik zegt Dylan vervolgens. Hierop loopt Dylan samen met Kaylee naar hun huisje om de post open te maken. Brandon daarentegen loopt minder vrolijk naar zijn huisje toe. Ik ben gespannen, gek zegt hij. Ik voel echt spanning voegt hij eraan toe. Eenmaal binnen, maakt hij de post open. Al snel rolt er een traan over zijn wangen. Na het ophangen van een foto, loopt hij weer naar buiten. Ik heb maar een alinea gelezen laat Brandon weten wanneer hij Jessie tegen komt. Er stond iets in wat ik al had verwacht. Mijn hondje is overleden gaat hij verder. Jessie condoleert Brandon en vraagt hoe oud het dier is geworden. Zestien antwoordt Brandon. Een natuurlijke dood eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *