Merel presenteert Gameroom en de bewoners uit Utopia 2 doen ook mee

Merel presenteert Gameroom en de bewoners uit Utopia 2 doen ook mee

Merel mag vandaag als co-host presenteren in de Gameroom App. Ook mogen de bewoners meespelen en drie groepen zitten klaar om de vragen te beantwoorden op hun drie mobieltjes. Zodra Merel in beeld komt in de app, beginnen de groepen te juichen. Oh, Merel roepen ze hardop. Verschillende vragen komen langs en sommige bewoners krijgen zichzelf nu voor het eerst op beeld te zien. Wat gek om mezelf zo te zien zegt Mylène. Ook wordt er gelachen om de binnenkomst van Adriaan. Uiteindelijk eindigen ze met de vraag of Dylan een tatoeage van Shelley zou plaatsen als hij vrijgezel was. Hierop is het antwoord ja. Kaylee, die in een andere groep zit dan Dylan reageert er nog rustig op. Wanneer de laatste vraag is geweest, zijn de bewoners trots op Merel en zingen luid. Merel is oké, olé, olé.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *