Jens haalt verhaal bij Christel over de spuitbussen kwestie

Jens haalt verhaal bij Christel over de spuitbussen kwestie

Jens en Christel staan op het Utopia 2 terrein wanneer de spuitbussen kwestie ter sprake komt. Iedereen heeft zijn of haar mening erover maar niemand komt naar mij om verhaal te halen begint Christel het gesprek. Jens knikt maar geeft aan dat het niet vreemd is dat mensen daar iets over denken. We konden het gesprek met Andrea horen en het kwam wel heel erg over alsof je de spuitbussen wilde toe-eigenen. Christel legt op haar beurt uit dat ze al een jaar in Utopia 2 zit en altijd alles heeft gedeeld. Maar het verleden is voor mij irrelevant antwoordt Jens. Het gaat er toch om hoe we nu met elkaar omgaan benadrukt hij. Zou je anders alsnog je verhaal willen doen? vraagt Jens wat later. Christel schudt op haar beurt haar hoofd. Je hebt je mening toch al klaar gaat ze verder. Jens knikt. Dus eerst word je boos omdat ik geen verhaal ben komen halen en nu krijg ik een uitbrander omdat ik dat toch doe? Ik vind het hypocriet eindigt hij. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *