Merel verlaat Utopia 2 om een spelshow te presenteren

Merel verlaat Utopia 2 om een spelshow te presenteren

Vandaag verlaat Merel Utopia 2 om samen met presentator Robert de Gameroom Utopia editie te presenteren maar nog voordat ze het terrein wil verlaten is er nog een envelop. De bel wordt geluid en alle bewoners verzamelen voor de poort. Zodra iedereen er staat, wil Merel nog wat kwijt. Nog even voordat ik weg ga. Op de valreep begint Merel. En legt uit dat er een brief is en opent de envelop en leest hem hardop voor. Jullie mogen ook meespelen leest Merel enthousiast voor. Alle bewoners juichen. Zorgen jullie dat jullie om vijf uur klaarzitten? Groeten Robert eindigt Merel. De bewoners krijgen drie telefoons waarmee ze op de Gameroom app kunnen. Ze mogen in drie teams meespelen en als ze alle vragen goed hebben, winnen ze een geldbedrag. Merel pakt vervolgens haar vlogcamera in en komt daarna weer terug bij de poort, waar alle andere bewoners afscheid nemen. Jullie gaan zo allemaal naar me kijken zegt Merel trots. Doeg wordt er geroepen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *