Bakker Jan komt Gerrit en Hiske een cursus geven

Bakker Jan komt Gerrit en Hiske een cursus geven

Gerske Broden krijgt vandaag bezoek van bakker Jan Nagelkerke. Jan is bekend van de Nagelkerkjes en gaat Gerrit en Hiske een cursus geven en ze helpen met hun doelen. Wanneer hij binnen Utopia 2 in loopt ontvangt Brandon de bakker. Brandon merkt dat Jan veel mee heeft genomen en helpt de bakker met het tillen van de spullen en brengt de bakker naar de silo waar Hiske nog bezig is met de rijskast. Gerrit komt even later aanlopen omdat hij nog even de camper aan het schoonmaken was, die vandaag weer weggaat. Bakker Jan heeft ondertussen alles klaargezet om samen met het tweetal te gaan bakken. Hiske luistert aandachtig naar hoe de bakker alles goed afweegt. Ook toont de bakker interesse in het verhaal van Gerrit en Hiske. Zullen Gerrit en Hiske veel opsteken van de cursus?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *