Gerrit en Shelley hebben een lang gesprek voor de camper

Gerrit en Shelley hebben een lang gesprek voor de camper

Hiske loopt afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer Shelley aan komt lopen. Heb je met Gerrit gesproken over mij vraagt Shelley. Hiske laat weten dat Gerrit aan haar vroeg of ze denkt dat Shelley met hem mee zou gaan. Toen zei ik dat ik denk van niet omdat jij met jezelf hebt afgesproken dat je de camper niet ingaat. Ze voegt eraan toe dat Shelley afstand van Gerrit wil en hij daar anders in staat. Shelley knikt. Bedankt. Dat is inderdaad hoe ik erover denk eindigt ze.

Gerrit zit in de camper wanneer Shelley op de deur klopt. Je wilde toch praten zegt Shelley wanneer hij opendoet. Gerrit knikt en even later loopt hij naar buiten. Wanneer het tweetal op de stoelen voor de camper plaatsneemt, begint Gerrit te praten. Waarom wil je de camper niet in? Shelley legt uit dat er geen concrete reden is maar ze er gewoon niet in wil. Daarbij vind ik dat je me hebt genaaid op bepaalde vlakken. En gaat verder dat Gerrit een halfuur de tijd had gekregen om te bepalen met wie hij in de camper wilde slapen. Dan vraag je het aan iedereen, behalve aan mij. En op het moment zelf, zet je me voor het blok voegt ze eraan toe. Gerrit knikt en zegt dat Shelley niet eerlijk is geweest naar haarzelf door het aanbod af te wijzen. Hoezo heb ik dat gedaan vraagt Shelley. Ik had het allerliefste hier gezeten met jou zegt Gerrit. Jij bent iemand waar ik het beste mee ben. Vandaar dat mijn keuze op jou was gevallen vervolgt hij. Shelley laat weten dat ze nog steeds van mening is dat ze het niet had gewild. Ik had het mezelf wel gegund, maar niet met jou benadrukt ze. Gerrit zucht en geeft vervolgens toe dat hij zit met hoe de dingen zijn gegaan tussen hen. Ik vond het ook niet leuk antwoordt Shelley. Ik liep huilend weg omdat ik jou niet voor het blok wilde zetten. Maar andersom, wordt er niet aan mij gedacht benadrukt ze. Gerrit vraagt zich af wat ze nu gaan doen. Ik had gehoopt dat het een beetje chiller zou zijn tussen ons. Volgens Shelley was het prima totdat hij haar vroeg voor de camper. Je wist hoe ik er in sta en dat ik afstand van je wil. Shelley voegt eraan toe toe dat Gerrit alleen maar aan zichzelf denkt en geen inlevingsvermogen heeft. Jij bent net een steen reageert Gerrit op zijn beurt. Dit valt in verkeerde keelgat van Shelley. Hoezo een steen? Ik liep huilend weg zegt ze. En geeft toe dat ze het heel lastig vond om hem af te wijzen voor de groep en zich rot voelde. Maar dat deed je jezelf aan door mij mee te vragen benadrukt ze. Daarna legt Shelley uit dat ze niet alleen voor de intimiteit met hem wil gaan en ze er daarom klaar mee is. Ik wil investeren in de toekomst. Dat zie je niet in mij en ik ook niet in jou. Dus waarom moet dit verder gaan? Gerrit zucht laat weten dat de reden is dat hij haar heel leuk vindt. Ik heb niet het idee dat het iets uitmaakt wat ik tegen je zeg, het helpt toch niet. Shelley antwoordt dat ze vindt dat Gerrit dat uitstraalt en dat hij een playboy is en daar trots op is. Ik ben een van die domme meiden die daar in trapt vervolgt ze. Volgens Gerrit kan hij niks meer goed doen bij haar. Ik ben nog steeds gek op je geeft Gerrit daarna toe. Shelley antwoordt dat ze ook om hem geeft. Maar ik geloof oprecht niet dat je om mij geeft, want dan zet je me niet voor het blok. Hierop rolt er een traan over haar wangen. En ik kan het niet stoppen, het zit me heel erg dwars. Ik kan het boek niet sluiten als je dit soort acties blijft doen. Ik wil gewoon afstand benadrukt ze. Gerrit geeft toe tekortkomingen te hebben en meer met haar gevoel rekening moet houden. Ik zou jou nooit bewust willen kwetsen verzekert hij. Shelley vindt dat hij egoïstisch is en geen nee kan accepteren. Het lijkt wel alsof je me alleen maar begrijpt als ik emotie toon. Gerrit vertelt dat hij om Shelley geeft en dat het meer is dan alleen de intimiteit. Ik heb iemand nodig die anders is dan mij, zodat ik van diegene kan leren. En voegt toe dat ze vaak struggles hebben, maar hij dat juist fantastisch vindt. Ik wil jou ook graag helpen met bepaalde dingen vervolgt hij. Shelley zegt dat ze soms spijt heeft van het feit dat ze iets gehad hebben omdat ze niet voor haarzelf heeft gekozen. Gerrit zucht. Dat vind ik rot om te horen. Ik ben ervan overtuigd dat je wel voor jezelf hebt gekozen ondanks onze relatie. En laat weten dat hij niet blij is hoe het allemaal is gelopen, maar hij het niet als iets slechts ziet. Dingen in het leven gebeuren nou eenmaal zo eindigt hij.  Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *