Het luxe weekend van Gerrit en Merel zit erop

Het luxe weekend van Gerrit en Merel zit erop

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het afgelopen weekend hebben Gerrit en Merel genoten van een heerlijk luxe weekend in de camper, waarbij ze zelfs champagne hebben gedronken. Vandaag moet de camper helaas weer Utopia 2 verlaten en daarom zorgt Gerrit dat de camper weer netjes afgeleverd wordt. Hij is de camper uitgebreid aan het opruimen en schoonmaken. Zelfs de wijnglazen worden gepoleerd, ook al moet hij dit met keukenrol doen. Het wordt niet heel schoon, maar ik doe wel mijn best zegt hij tegen zichzelf. Ook Merel neemt de tijd om even afscheid te nemen van de camper en besluit om haar vlogcamera er even bij te pakken. Ze vertelt aan haar kijkers dat ze een geweldig weekend heeft gehad en dat ze dankbaar is dat Gerrit zijn prijs met haar wilde delen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *