Mylène en Andrea speculeren over de bewoners die genomineerd gaan worden

Mylène en Andrea speculeren over de bewoners die genomineerd gaan worden

De vergadering is afgelopen en Mylène en Andrea besluiten om lekker in het zonnetje te gaan zitten. De nominaties komen steeds dichterbij en dit is te merken aan de oplopende spanning in mini samenleving Utopia 2. De twee speculeren welke bewoners de meeste stemmen gaan krijgen en uiteindelijk ook in de gevarenzone zullen belanden. Mylène en Andrea verwachten dat het ook mogelijk zou kunnen zijn dat er vier bewoners genomineerd gaan worden. Welke bewoners gaan zullen volgens jullie genomineerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *