Gerske Bakkerij krijgt een rijskast, het bouwen gaat alleen wat minder

Gerske Bakkerij krijgt een rijskast, het bouwen gaat alleen wat minder

Hiske en Gerrit hebben de bakkerij overgenomen van Adriaan en doen hard hun best om net zulke lekkere broden als Adriaan te bakken. Omdat Hiske en Gerrit merken dat er veel tijd in het rijzen van de broden gaat zitten en ze hier genoeg ruimte voor nodig hebben, hebben de twee besloten een eigen rijskast te maken. Gerrit en Hiske zijn vroeg opgestaan om verder te werken aan de rijskast, die boven in de silo gebouwd wordt. Het tweetal werkt zelfs door terwijl de vergadering nog bezig is. De twee lijken het lastig te vinden om de kast te maken. Je merkt echt dat ik niet kan bouwen onder druk merkt Gerrit op tegenover Hiske. Straks komt bakker Jan legt Gerrit verder uit. Christel komt ook even kijken en geeft haar mening. Volgens mij is het nu scheef zegt ze. Gerrit en Hiske proberen het nog aan te passen, maar dit lijkt niet goed te lukken. Ach, zo erg is het niet eindigt Hiske. Wordt vast en zeker vervolgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *