De bewoners uit Utopia 2 hebben een flinke discussie tijdens de vergadering van 29 april

De bewoners uit Utopia 2 hebben een flinke discussie tijdens de vergadering van 29 april

De nieuwe dag begint al op tijd met een vergadering. Maar nog niet is iedereen is aanwezig. Zullen we gewoon beginnen nu zegt Merel tegen de aanwezigen. Franny start kort daarna met de vergadering af. Ze laat iedereen aan het woord voor hun actiepunten. Dit verloopt nog rustig, totdat Mylène met haar punt komt. Zij vindt het respectloos dat er bewoners in het Martelehöfke waren in plaats van bij de B&B’ers in de silo. Tijdens haar punt lopen ook andere bewoners de vergadering binnen. Mylène legt uit dat sommigen niet schuldig zijn. Jij kan er niets aan doen Jessie. Jij hebt gewoon de dekbedden gewassen gaat Mylène verder. Je mag trouwens altijd naar me toe komen, want ik wil er wel bij helpen. Ik vind het een goede manier om geld te verdienen. Ook Merel vindt het jammer dat het zo is gegaan.

Christel daarentegen vindt juist dat het een goed concept was, maar het in praktijk geen succes is. Ik vind dat we moeten stoppen, als niemand moeite doet. De B&B tent was in het stof. Andrea beaamt dit. Van mij hoeft het niet benadrukt ze. Echter is dit niet wat Christel bedoelde en de bewoners raken verder in een discussie. Ik had gelijk zoiets van, kom op! We gaan poetsen zegt Christel als sneer tegen Andrea. Andrea verdedigt zichzelf. Ik ruim toch ook mijn gedeelte op en ik ga toch niet aan Gerrit zijn spullen zitten. Nu gaat ook Erik zich in het gesprek mengen. Ja, maar het is jouw slaapkamer. Je gaat het toch ook opruimen zegt hij tegen Andrea. Mylène en Andrea gaan hier ook weer samen tegenin. Mylène vindt juist dat het gaat om het vermaak van de B&B gasten en Andrea vindt dat zij dit ook heeft gedaan. Andrea heeft namelijk wel een rondleiding gegeven in de middag en heel lang met de B&B’ers gezeten.

Adriaan wil vervolgens de knoop doorhakken en brengt een oude discussie weer naar boven. Als we hier ooit iets willen doen, dan begint met de wc rolletjes. Als we dat al niet kunnen, een wc rol weggooien. Dan… Nou… ik schaam me de ogen uit de kop eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *