De verkiezingsperiode van mei is al begonnen, welke bewoner nomineer jij?

De verkiezingsperiode van mei is al begonnen, welke bewoner nomineer jij?

De komende 24 uur heb je de tijd om te nomineren, tot morgenochtend 9:00 uur mag je je stem uitbrengen. Jij bepaalt wie de publieksstem krijgt! Stem op je minst favoriete bewoner en wie weet moet diegene straks Utopia 2 verlaten…

Hoe zit het ook al weer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort (betaald lidmaatschap) kan zijn of haar stem uitbrengen.
  • Ga naar het inwonersoverzicht en stem op jouw minst favoriete inwoner.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie één extra stem.

Stemmen
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app van Utopia 2. Deze is te downloaden via de App Store of de Google Play Store. In het hoofdmenu van de Utopia app vind je de knop Stemmen. Eén simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Stem nu

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *