Franny vraagt Shelley of ze de camper van Gerrit in wil

Franny vraagt Shelley of ze de camper van Gerrit in wil

Gerrit heeft afgelopen avond een verrassing voor Shelley in de camper voorbereid, maar Shelley lijkt er niet veel zin in te hebben. Ze wil wel praten, maar niet in de camper zegt Merel wanneer Gerrit radeloos bij haar aanklopt. Franny denkt dat Shelley wellicht bang is en hem niet kan afwijzen wanneer hij samen wil knuffelen. Ik zou het anders echt niet weten gaat ze verder. Gerrit zucht. Ik vind het een beetje kinderachtig benadrukt hij. En vraagt zich af of Franny niet even met haar zou kunnen praten. Franny knikt. Ja, dat is goed. Ik zal zeggen dat het allemaal wel meevalt benadrukt ze. Wat later loopt Franny de caravan binnen waar Shelley zit. Ik ben in de camper geweest begint Franny. En vraagt Shelley. Het valt echt mee antwoordt Franny. Er staan alleen kaarsjes en een flesje wijn koud vervolgt ze. Shelley knikt maar laat weten dat ze er alsnog niet heengaat. Zal het Gerrit lukken om Shelley tocht over te halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *