Gerrit wil een romantische date voor Shelley organiseren

Gerrit wil een romantische date voor Shelley organiseren

Erik, Hiske en Christel zitten in diepgaand gesprek wanneer er een bezoeker aan de deur staat. Gerrit wil graag wat kaarsjes lenen. Waarvoor het is wil hij in eerste instantie nog niet zeggen. Na enig aandringen van Hiske verklapt Gerrit dat hij iets liefs wil gaan doen voor Shelley. Ik denk niet dat ze er op zit te wachten reageert Erik. Gerrit antwoordt dat hij het wel zal gaan zien. Erik wenst hem veel succes. Dat zal je wel kunnen gebruiken verzekert hij. Zodra Gerrit het huisje uitloopt uit Christel haar onbegrip. Ze snapt niet dat Gerrit het blijft proberen. Gerrit loopt vervolgens naar de camper waar hij zijn verassing gaat voorbereiden. Dit is de laatste poging, dan is het wel klaar zegt hij tot slot.

Wat later zit Shelley in het huisje van Christel en Hiske. Hiske vertelt aan Shelley dat Gerrit met haar wil gaan praten maar dat hij nu eerst nog wat moet doen. Hij gaat zorgen dat jullie vanavond in een leuke sfeer kunnen praten verklapt Hiske verder. Shelley is verbaasd en zegt niet te snappen dat Gerrit zo ver gaat. Ook zegt ze dat ze niet de camper in wil gaan. Christel legt aan Shelley uit dat het jagersinstinct bij Gerrit opgewekt wordt nu ze zich minder bereikbaar maakt. Ik wil er energie in steken als ik zekerheid heb dat ik buiten verder ga met deze persoon zegt Shelley. En zegt dat ze niet is gekomen voor de liefde maar dat het haar gewoon is overkomen. Ze zegt dat ze dit pad niet nog een keer wil bewandelen.

Gerrit en Merel staan ondertussen in de camper wanneer Gerrit over vanavond begint. Mag ik misschien alleen slapen? vraagt hij. Natuurlijk antwoordt Merel. Gerrit legt vervolgens uit dat hij iets leuks wilde organiseren voor Shelley en daarom de camper heeft opgeruimd. Dit is zo cute zegt ze lachend. En dan? Gerrit vertelt dat hij graag met Shelley wil kletsen onder het genot van een drankje. Ze is alleen een beetje kribbig tegen mij. Merel knikt maar geeft toe dat dit wel heel erg leuk is. Je bent echt schattig benadrukt ze. Gerrit lacht. Denk je dat ze het leuk vindt? Merel legt uit dat Gerrit Shelley waarschijnlijk wel even moet pushen om met hem mee te gaan. Hoe denk jullie dat Shelley gaat reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *