Hiske, Erik en Christel geven hun mening over de spuitbussen kwestie

Hiske, Erik en Christel geven hun mening over de spuitbussen kwestie

Hiske, Christel en Erik zitten afgelopen avond in het huisje wanneer de spuitbussen kwestie ter sprake komt. Ik vind gewoon dat we niet in elkaars vaarwater moeten gaan zitten zegt Christel. En voegt eraan toe dat ze vindt dat mensen elkaar af en toe na apen en ze zelf eens dingen moeten gaan uitproberen. Het is juist leuk om verder te kijken benadrukt ze. Hiske legt vervolgens uit dat Christel binnen is gekomen met helemaal niks. Ze heeft haar stiften altijd met iedereen gedeeld maar kwam altijd tot de conclusie dat wanneer ze zelf aan de slag wilde gaan haar spullen niet meer werkten. Ze voegt eraan toe dat het dan ook niet vreemd is dat Christel zuinig is op haar spullen. Daarbij is het leuk als iedereen zijn eigen spullen en producten gaat ontwerpen. Als dat heel erg op elkaar gaat lijken en iedereen gaat met spuitbussen spuiten, is dat niet meer leuk. Volgens Hiske mag Andrea doen wat ze wil maar mag Christel haar mening ook uitspreken. Dan is het nog steeds aan Andrea wat ze hiermee doet. Chris verbiedt haar echter niets, ze vertelt alleen hoe ze erover denkt. Erik knikt. Het is allemaal uit zijn verband getrokken zegt hij verder. De hele groep bemoeit zich ermee eindigt hij. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *