Gerrit en Hiske praten over Erik, hij heeft geen passie in de bouw

Gerrit en Hiske praten over Erik, hij heeft geen passie in de bouw

Gerrit en Hiske zitten afgelopen avond op een bankje wanneer Hiske over het sanitairgebouw begint. Wat vind jij daar nou van? Het zou binnen een maand klaar zijn. Gerrit knikt en legt uit dat hij dit al verwacht had. Erik is in dat opzicht niet echt een aan pakker, we moeten het meer hebben van Brandon benadrukt hij. Hiske knikt en laat weten dat ze wel moeten doorpakken met de bouw. Hoe kunnen we Erik motiveren? Gerrit zucht en denkt dat dit heel lastig wordt. Er zit geen passie in eindigt hij. Vinden jullie dat Erik ook geen passie heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *