Hiske praat met Christel over Merel en Jessie, er is aantrekkingskracht te zien tussen de twee

Hiske praat met Christel over Merel en Jessie, er is aantrekkingskracht te zien tussen de twee

Hiske en Christel staan in hun huisje wanneer Merel en Jessie ter sprake komen. Ze waren weer lekker op dreef lacht Hiske. Ze waren aan het knuffelen. Christel knikt, maar legt uit dat ze wel vaker zo zitten. Merel wist zich geen houding te geven gaat Hiske verder. Christel betwijfelt dat. Volgens mij weet ze dat prima hoor. Die vindt deze aandacht heerlijk benadrukt ze. Ik weet het af en toe niet hoor met die twee zegt Hiske wat later. Ze is ervan overtuigd aantrekkingskracht te zien. Ze vinden elkaar wel interessant benadrukt ze. Christel knikt, maar denkt niet dat er nog iets gaat gebeuren tussen de twee. Denken jullie dat er nog iets gaat gebeuren tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *