Kaylee krijgt een email van een kritische tattoo klant

Kaylee krijgt een email van een kritische tattoo klant

Kaylee loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Ik heb een mailtje van een kritische tattoo klant zegt Jessie. Hij vraagt of hij nogmaals langs kan komen voegt hij eraan toe. Kaylee leest vervolgens het bericht en laat weten dat ze ‘m zo zal beantwoorden. Thanks. Even later loopt Jessie naar Gerrit om hem over de mail in te lichten. Ik heb Kaylee verteld dat ze in mijn ogen geen toegevoegde waarde is hier zegt Jessie. Ik vind dat ze meer moet doen aan haar droom en zich zou moeten richten op permanente make-up. Gerrit knikt, maar laat zijn mening achterwege. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *