Andrea vindt Christel een b*tch en denkt erover om op haar te stemmen

Andrea vindt Christel een b*tch en denkt erover om op haar te stemmen

Andrea en Shelley zitten op het terrein wanneer Christel ter sprake komt. Als ze niet voor dinsdag naar me toe komt, zit ik erover te denken om op haar te stemmen zegt Andrea. Ik heb een kant van haar gezien die me totaal niet bevalt voegt ze eraan toe. En laat verder weten dat ze Christel fake vindt en haar niet vertrouwt. Ik ben verbaasd en teleurgesteld. Ik vind haar een b*tch benadrukt ze. Shelley knikt. Het is niet anders zegt ze. Je moet gewoon doen waar jij je goed bij voelt. En legt verder uit dat Christel al vaker heeft gezegd dat anderen niet in haar vaarwater mogen komen. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *