Merel krijgt een verrassing, een droom komt uit

Merel krijgt een verrassing, een droom komt uit

Jessie zit achter de computer wanneer zijn oog op een e-mail valt. Hey bewoners begint hij te lezen. Na het succes van de allereerste Utopia game wil ik laten weten dat we binnenkort nog een Utopia special gaan spelen in de Gameroom-app. Ik heb een leuke verrassing, check de bijgevoegde video. Hierop begint Jessie te roepen. Jongens, we moeten even aan de bel rinkelen. We hebben iets leuks! Wat later staan de bewoners bij Jessie en begint de video af te spelen. Hoi inwoners klinkt het uit de speakers. Een aantal weken geleden hebben we een Utopia game gespeeld. Toen hebben 376 spelers de game gewonnen. Hoogtijd voor een revenge. Maandag 29 april spelen we om 17.00 de Utopia game en ik wil Merel heel graag uitnodigen om deze met mij te komen spelen. Hierop begint Merel te gillen. Dat vind ik echt fantastisch! Een droom komt uit eindigt ze. Gaan jullie ook meespelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *