Andrea denkt dat Christel haar als concurrent ziet

Andrea denkt dat Christel haar als concurrent ziet

Andrea en Erik zitten op de bank in de silo. Andrea vertelt dat ze niet in het atelier kan werken, omdat er een tafel in het midden staat. Echter gaat ze zich er naar eigen zeggen niet druk om maken. Ze zegt dat ze nu lekker buiten kan werken en iedereen kan zien. Ze deed raar tegen jou vraagt Erik. Andrea antwoordt dat ze niet hard genoeg goedemorgen had geroepen, waardoor Christel haar niet gehoord heeft. Vervolgens zou ze Andrea daarom kinderachtig genoemd hebben. Andrea laat weten de situatie raar te vinden. Volgens mij ziet ze me als concurrent voegt ze eraan toe. Erik zegt dat hij het raar vindt en hij vraagt zich af wat Hiske ervan vindt. Hiske vond dat ik het uit moest spreken, dus ik heb gezegd dat ze naar me toe mocht komen antwoordt Andrea. En legt daarna uit dat Christel haar personal space wil hebben als ze in het atelier is. Adriaan vangt het gesprek op en geeft zijn mening. Het atelier is van iedereen benadrukt hij. Erik probeert uit te leggen dat het voor Christel voelt als haar atelier maar Adriaan zegt dat hij het er niet mee eens is. Ik vind het schandalig zegt hij tot slot. Gaan Christel en Andrea de situatie samen oplossen, voor de bom barst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *