Gaan de bewoners uit Utopia 2 veganistisch eten?

Gaan de bewoners uit Utopia 2 veganistisch eten?

Een tijdje terug is er een gastspreker in Utopia 2 geweest, om te praten over het gebruik van proefdieren. Dit heeft de bewoners aan het denken en vooral aan het twijfelen gezet over het consumeren van dierlijke producten. Merel en Franny zitten op bed en praten over de groep en het oppakken van de veganistische eetgewoontes. Merel zegt dat ze het niet ziet zitten om veganistisch te gaan eten. Ze voegt eraan toe dat ze er daarom ook niet aan mee gaat doen. Franny antwoordt dat ze vlees best wel lekker vindt om te eten. Alle nieuwelingen zijn enthousiast over het idee merkt Merel tot slot op.

Brandon en Andrea staan ondertussen samen in de silo. Andrea is nieuwsgierig en vraagt wie er allemaal veganistisch gaan eten. Jij, Kaylee en Dylan antwoordt Brandon. En zegt dat hij alle dierlijke producten achter zich zou kunnen laten maar dat hij het moeilijk zou vinden om geen vis meer te eten. Brandon geeft aan dat hij zichzelf ook niet wil bestempelen als veganist. Andrea zegt er echter wel voor open te staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *