Hoe zit het met de strijd tussen Andrea en Christel?

Hoe zit het met de strijd tussen Andrea en Christel?

Enige tijd geleden hebben Andrea en Christel een woordenwisseling gehad over het gebruik van spuitbussen. Andrea wil haar bankjes graag versieren door ze met verf te bespuiten maar daar was Christel het niet mee eens. Ze vindt dat Andrea iets nieuws moet bedenken omdat ze zelf ook al werkt met spuittechnieken. Uiteindelijk laat Christel weten dat Andrea de spuitbussen toch mag gebruiken, mits ze nieuwe koopt als de bussen op zijn. Ten slotte gaf ze nog wel aan liever alleen te werken in haar atelier.Vandaag heeft Andrea bij Franny aangegeven dat ze zwaar teleurgesteld is in Christel. De manier waarop Christel met haar heeft gecommuniceerd vond ze niet prettig. Ze zegt dat ze zich afvraagt of Christel het nog met haar komt uitpraten. En als ze dit niet doet… zegt Andrea terwijl ze met haar hand drie strepen in de lucht zet.

Christel en Hiske zijn bezig met het spuiten van tasjes. Ze zullen het nooit begrijpen als je eindelijk ruimte voor jezelf hebt zegt Christel. Ze is van mening dat je de waarde van ruimte niet kan begrijpen, als je er niet vanaf het begin in zit. Niet veel later komt Andrea het atelier in gelopen. Ze pakt een aantal verfbussen en loopt terug naar haar bankjes. Soms snap ik niks van mensen. Verwend en jaloers zegt Christel nadat Andrea weg is. Jessie besluit richting Christel te lopen om haar aan de tand te voelen over het meningsverschil. Hij vraagt haar hoe het gaat. Als er niet gewoon normaal gesproken kan worden en ik mezelf niet kan uitleggen vind ik dat niet stijlvol legt Christel uit. Jessie laat weten dat hij er geen problemen in ziet als Andrea een stoel wil spuiten. Ondertussen is Andrea haar stoelen aan het spuiten. Ze merkt dat de spuitbussen bijna leeg zijn. Zal ze nieuwe bussen gaan bestellen voor Christel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *