Andrea heeft een vraag voor Jessie, ze is op zoek naar een werkplek

Andrea heeft een vraag voor Jessie, ze is op zoek naar een werkplek

Andrea wil haar stoelen graag spuiten maar Christel ziet dit idee niet zitten. Kort geleden is er een ruzie ontstaan tussen het tweetal. Christel was van mening dat ze iets anders moest proberen, omdat zijzelf al vaak met spuitbussen bezig is. Jessie heeft het voor Andrea opgenomen bij Christel omdat hij het niet met haar eens was. Ook vond Jessie dat ze Andrea beperkte in haar artistieke vrijheid. Andrea benadert Jessie die achter de computer zit en vraagt of ze het plateau mag gebruiken om haar stoelen te verven. Ze geeft aan dat ze niet meer in het atelier kan staan met haar stoelen omdat Christel een tafel binnen heeft gezet. Er ontstaan vraagtekens bij Jessie, omdat Christel had toegezegd dat de spullen gebruikt mochten worden. En vraagt zich af waarom Christel dat gedaan heeft. Volgens Andrea wil Christel alleen zijn als ze bezig is in het atelier. Jessie geeft toestemming om het plateau te gebruiken. En stelt voor om samen het plateau leeg te maken, zodat Andrea haar werkzaamheden voort kan zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Betty Grandia Buschman at 18:08

    Christel gedraagd zich als een verwende diva
    Waarom kan zij de ruimte niet delen met Kaylee
    Voelt ze zich bedreigd dat ze verdreven wordt met haar schilderijen
    Gun elkaar de ruimte en geef Kaylee de kans zich zelf te ontwikkelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *