Merel, Hiske en Christel praten over de ambitie van Gerrit om Shelley terug te winnen

Merel, Hiske en Christel praten over de ambitie van Gerrit om Shelley terug te winnen

Hiske, Christel en Merel staan in het zonnetje te kletsen. Het drietal praat over Gerrit en zijn ambitie om Shelley terug te winnen.  Hij doet echt veel moeite nu merkt Christel op. Volgens Merel is dit het gevolg van dat hij haar niet kan krijgen. Christel zegt dat het man eigen is en dat mannen meer hun best gaan doen als vrouwen onbereikbaar zijn. Is hij weer verliefd op haar vraagt Hiske aan Merel. Merel geeft aan dat Gerrit weer gek is op Shelley. Die twee verschillen zo erg, dat gaat niet werken gaat ze verder. En is dan ook van mening dat het buiten de poorten van Utopia 2 wellicht zou kunnen werken maar dat het hier geen kans van slagen heeft. Hiske snapt niet wat Merel bedoeld en vraagt om uitleg. Volgens Merel komt het door het feit dat je binnen Utopia 2 continu beïnvloed wordt door de meningen van de mede bewoners.  \ Merel laat daarna weten dat Gerrit haar gevraagd heeft om in de boot te overnachten, zodat hij een nacht met Shelley kon slapen. Volgens haar had Shelley hier totaal geen interesse in. En zegt dat, als zij Gerrit zou zijn, ze het gewoon op zou geven en dat ze zich niet zo voorschut zou zetten. Merel geeft aan dat ze het ook wel kan begrijpen dat Gerrit niet opgeeft. Volgens haar heeft Shelley al vaker toegegeven, nadat ze Gerrit had afgewezen. Tot slot geeft Merel aan dat het tweetal vandaag zou gaan praten maar dat ze twijfelt of het ook werkelijk gaat gebeuren. Denken jullie dat het Gerrit gaat lukken Shelley terug te winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *