Kaylee en Dylan hebben wederom onenigheid, de eerste scheurtjes in hun relatie?

Kaylee en Dylan hebben wederom onenigheid, de eerste scheurtjes in hun relatie?

Dylan wordt afgelopen avond wakker en besluit uit bed te stappen. Eenmaal buiten kiest hij ervoor om een sigaret te roken. Kaylee ligt nog onder haar dekens wanneer Dylan nog even terug in bed komt liggen. Kaylee is niet blij omdat ze kan ruiken Dylan gerookt heeft. Dylan heeft zijn vriendin bewust niets gezegd omdat hij haar niet boos wilde maken. Kaylee laat weten dat Dylan er niet over had moeten liegen. Ze gaat aan de rand van het bed zitten en staat vervolgens op. Dylan verzoekt haar om nog even terug te komen liggen, maar daar heeft ze geen zin in. Ik ga niet liggen naast iemand die zo doet voegt ze eraan toe. Gaat het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *