Gerrit heeft een plan, hij wil samen met Shelley slapen

Gerrit heeft een plan, hij wil samen met Shelley slapen

Gerrit is de winnaar van de Utopia Meerspelen en daarom mag hij een aantal dagen in een luxe camper slapen. Hij heeft Merel gekozen om bij hem te slapen maar voor afgelopen avond lijkt hij andere plannen te hebben. Gerrit wil namelijk graag dat Shelley bij hem in de camper komt slapen. Merel, wil jij in de boot slapen vraagt Gerrit in de hoop dat ze haar slaapplek vannacht afstaat aan Shelley. Dat is goed hoor schat zegt Merel. Als je haar normaal behandelt, anders laat ik het niet toe benadrukt ze. Jessie begint te lachen want hij is denkt dat Shelley niet bij Gerrit wil slapen. Ze gaat het niet willen verzekert hij. Zullen Gerrit en Shelley in de luxe camper slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *