Jessie biedt Franny troost door de zenuwen die ze heeft van de aankomende nominaties

Jessie biedt Franny troost door de zenuwen die ze heeft van de aankomende nominaties

Franny zit afgelopen avond met haar hoofd bij de aankomende nominaties en dit lijkt voor behoorlijk wat zenuwen te zorgen. Huilend komt ze bij Jessie zitten. Ik dacht opeens, ik ga naar huis zegt ze snikkend. Ik wil gewoon hier blijven benadrukt ze. Jessie slaat vervolgens een arm om Franny heen en hij vertelt dat ze zich niet zo druk moet maken. Franny legt daarnaast uit dat ze niet weet op wie ze moet stemmen. Ik ben met iedereen goed zegt ze. Jessie moet lachen. Nou, dat is k*t zegt hij. Dan moet je misschien gewoon kijken of je drie motiverende stemmen kan geven. Van je kan veel meer, doe je best voegt hij eraan toe. Daar zit Franny ook al aan te denken. Je moet doen waar je je goed bij voelt adviseert Jessie. Het komt wel goed benadrukt hij. De twee praten nog even verder en Franny vertrekt uiteindelijk richting haar huisje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *