Christel geeft Franny advies over de naderende nominaties

Christel geeft Franny advies over de naderende nominaties

De nominaties komen steeds dichterbij en Franny lijkt nog te twijfelen over haar stemmen. Ik weet niet op wie ik moet stemmen zegt ze afgelopen avond enigszins nerveus tegen Christel. Christel adviseert haar mede bewoner om een lijstje te maken van de bewoners die ze echt niet weg wil hebben. Volgens Christel kan Franny dan het beste stemmen op de bewoners waarbij ze zich het minst op haar gemak voelt. Eigenlijk wil ik gewoon niemand weg reageert Franny. Op wie zal ze uiteindelijk gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *