Gerrit en Shelley hebben een gezellige tijd achter de draaitafel

Gerrit en Shelley hebben een gezellige tijd achter de draaitafel

Veel bewoners hebben afgelopen avond hun huisje opgezocht maar een aantal bewoners zit nog gezellig in de silo. Shelley is inmiddels achter de draaitafel gaan staan en met een koptelefoon op probeert ze platen te draaien. Gerrit kijkt met een glimlach toe en af en toe helpt hij haar met het apparaat. Terwijl Gerrit wat nummers aanzet, danst Shelley achter de dj set als een echte dj. Dit is toch aandoenlijk zegt Gerrit tegen zijn mede bewoners. Wat schattig voegt hij eraan toe. Is er een nieuw dj duo geboren in de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *