Christel is niet te spreken over Christel, hij vindt haar een sneaky vrouw

Christel is niet te spreken over Christel, hij vindt haar een sneaky vrouw

Erik, Franny en Mylène staan afgelopen avond even buiten als Erik over Christel begint. Ik ben klaar met Christel zegt hij resoluut. De twee dames kijken hem aan en ze vragen zich af waarom. Ze is een beetje egoïstisch gaat Erik verder. Ik vind haar minder leuk dan in het begin. Ik vind wel aardig, maar het is wel een sneaky vrouw vervolgt hij. En vraag zich daarnaast af wat Christel bijdraagt aan Utopia 2. Franny laat weten dat Christel veel met mensen praat en dat ze in het begin veel aan haar heeft gehad. Ik weet alleen niet of het oprecht is gaat Franny verder. Daar lijkt Erik ook aan te twijfelen. Ik kom toch niet verder met haar hier zegt hij. Ik heb haar niet nodig. Zij heeft mij nodig. Ze valt me echt tegen eindigt hij. Gaat de mening van Erik nog veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 09:26

  Erik heeft het bij het rechte eind, Christel is ook sneaky en had Erik nodig voor o.a. het atelier!
  Wat er anders nog steeds niet was geweest, maar waar ze wel voor heeft liggen flirten met Erik om het voor elkaar te krijgen!
  Het is niet de eerste keer dat ze dit doet, eerder maakte ze misbruik van de gevoelens die Erik voor haar had voor de stemmingen, wat ze ook hardop heeft geuit naar Hiske!
  Ze is niet eerlijk en oprecht ze is echt stiekem, en op sensatie belust ze wil alles weten van iedereen.
  Dan heeft ze weer gesprek stof om met Hiske te roddelen achter ieders rug om, en als het haar niet zint steekt ze je een mes in de rug.
  En wat voegt ze toe aan Utopia 2??? Helemaal niets nu voor de stemmingen is ze ineens begonnen met doeken te spuiten, en alles is van ikke terwijl de BV het betaald heeft dus is het van iedereen!
  Christel mag lekker naar huis ze is een sneaky en egoïstische vrouw, die zich altijd met andermans zaken moet en wil bemoeien, waar ze niets mee te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *