De bewoners uit Utopia 2 bouwen een feestje tijdens de panterparty

De bewoners uit Utopia 2 bouwen een feestje tijdens de panterparty

Afgelopen avond is dj Vera van Gils in Utopia 2 gearriveerd om samen met de bewoners een feestje te bouwen in de silo. Wanneer de eerste muziek uit de speakers klinkt, beginnen de bewoners  te dansen. De zogenoemde panterparty is een feit! De tijd vliegt voorbij en de bewoners zijn lekker aan het dansen in de silo. Wat later is het voor de dj Vera van Gils alweer tijd om te gaan. Ze neemt afscheid van de bewoners en niet veel later loopt ze de poort uit. De bewoners lijken echter nog geen zin te hebben om te gaan slapen en dj Gerrit neemt plaats achter de de draaitafel voor een kleine afterparty. De bewoners dansen lekker verder maar even later stopt Gerrit er ook mee. De bewoners installeren zich op de banken om nog even van de laatste avonduren te genieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *