Dylan, Erik en Kaylee twijfelen aan de motivatie van Gerrit

Dylan, Erik en Kaylee twijfelen aan de motivatie van Gerrit

Gerrit heeft de ambitie om dj te worden. Daarom is er speciaal voor hem een draaitafel met toebehoren gehuurd door de bv. Gerrit is echter nauwelijks te vinden achter zijn draaitafel, wat zorgt voor verwarring en onbegrip bij sommige bewoners. Dylan, Kaylee en Erik zitten in de silo en spreken hun twijfels uit over de dj carrière van Gerrit. Dylan vraagt zich af waarom Gerrit niet aan het oefenen is met de gehuurde set. Erik laat weten dat hij twijfelt over de motivatie van Gerrit. Als hij een dj set wil halen, krijgt hij van mij een nee gaat Dylan gefrustreerd verder. Erik voorspelt op zijn beurt dat er al snel niet meer naar omgekeken zal worden als de set er zou komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *