Christel spreekt Andrea aan, Andrea lijkt dit niet fijn te vinden

Christel spreekt Andrea aan, Andrea lijkt dit niet fijn te vinden

Andrea zit achter de computer wanneer Christel haar roept. Kan ik je even spreken vraagt Christel. Andrea knikt. Nou, kom dan zegt Christel. Dit valt in verkeerde aarde bij de nieuweling. Kom dan? Ik ben geen hond voegt de eraan toe. Christel zucht en herhaalt of ze nog eens zou willen meekomen.
Eenmaal buiten begint Christel met praten. Doe lekker je ding en maak er wat moois van zegt Christel. Als de spuitbussen op zijn, bestel je nieuwe. En als ik in het atelier zit, wil ik ruimte gaat ze verder. Andrea knikt. Oké, dat is goed zegt ze. Hierop loopt Andrea direct naar boven. Zal dit nog een staartje krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *