Hiske confronteert Andrea, ze vindt dat ze met Christel moet praten

Hiske confronteert Andrea, ze vindt dat ze met Christel moet praten

Hiske komt naar buiten en loopt richting Andrea. Ze spreekt Andrea aan over de confrontatie met Christel. Ze vraagt waarom zij niet met Christel in gesprek gaat. Andrea antwoordt dat ze het onzin vindt hoe Christel reageert. Je staat stil stelt Hiske. Hiske is van mening dat ze samen naar een oplossing moeten gaan zoeken, in plaats van verwijten over en weer te gooien. De nieuweling zegt dat een stoel niet hetzelfde is als een schilderij en dat ze dus niet begrijpt waarom Christel zo moeilijk doet. Volgens Hiske gaat ze er op deze manier niet uitkomen. En is bang dat de groep zich ermee zal gaan bemoeien en dat het een groot ding gaat worden, als ze het zelf niet oplossen. Als die spullen echt van haar waren had ik het begrepen zegt Andrea dan. Ik zou het fijn vinden als het opgelost wordt zegt Hiske. Andrea laat weten dat Christel naar haar toe mag komen, maar dat ze haar zelf niet zal gaan benaderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *