Jessie spreekt Christel aan, hij vindt dat ze mensen aan het beperken is

Jessie spreekt Christel aan, hij vindt dat ze mensen aan het beperken is

Wat is er aan de hand vraagt Jessie aan Andrea die de trap af komt lopen. Andrea wil graag haar stoelen spuiten met de spuitbussen van de bv maar dat zou volgens haar niet mogen van Christel. We zitten dan in elkaars vaarwater voegt ze eraan toe. Jessie vraagt of ze het eens is met wat Christel zegt, omdat Jessie dit op zijn beurt maar onzin vindt. Andrea laat weten het er niet mee eens te zijn, waarna Jessie verhaal gaat halen bij Christel. Hij vraagt wat er aan de hand is tussen haar en Andrea. Christel antwoordt dat Andrea wat anders moet proberen dan spuiten omdat zij ook al werkt met spuitbussen. Jessie raakt geïrriteerd en zegt dat het geen techniek is die zij uitgevonden heeft. Christel probeert haar punt duidelijk te maken. Ze zegt dat het haar stijl is. Jessie kan haar niet begrijpen. Ik vind het te zot voor woorden dat je mensen aan het beperken bent eindigt hij boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *