Shelley vindt dat Gerrit een rotstreek met haar heeft uitgehaald

Shelley vindt dat Gerrit een rotstreek met haar heeft uitgehaald

Gerrit is de winnaar van de Meerspelen. Dit betekent dat hij de prijs, een paar dagen in een luxe camper heeft gewonnen. Gerrit wilde zijn prijs met iemand delen en koos voor Shelley, maar kreeg een harde ‘nee’ van zijn vlam. Shelley en Franny zitten binnen, wanneer Shelley begint over het voorval met Gerrit. Ze vindt het een gemene streek van hem omdat hij haar het idee gegeven had dat hij haar niet zou kiezen. Ze heeft het gevoel dat ze voor het blok gezet wordt op deze manier. Hij zegt dat hij om me geeft maar dan doe je zoiets niet gaat Shelley verder. Franny vraagt daarna of ze nog steeds achter haar keuze staat om niet bij Gerrit te slapen. Hier krijgt Franny een duidelijke ja op. Hij zou intussen wel moeten weten dat jij het lastig vindt om hem af te wijzen zegt Franny. Volgens Shelley denkt Gerrit alleen maar aan zichzelf. Franny vraagt vervolgens of ze nog met Gerrit gaat praten. Met enige twijfel in haar stem laat Shelley weten dat ze het vanavond wel kan doen. Wordt vervolgt dus?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *