Gerrit maakt een bijzondere keuze met wie hij een luxe weekend door wil brengen

Gerrit maakt een bijzondere keuze met wie hij een luxe weekend door wil brengen

Er staat Gerrit een weekend vol met luxe te wachten maar met welke bewoner gaat hij dit geluk delen? De bewoners kunnen het niet laten om hierover met elkaar te speculeren. Mylène is er in ieder geval zeker van dat zij niet de gelukkige zal zijn. Ondertussen ijsbeert Gerrit over het terrein. Met wie wil ik in de camper? Wie gun ik het? Met wie ga ik een leuke tijd tegemoet? zegt hij tegen zichzelf. Hij denkt even na en het ziet ernaar uit dat het voor hem niet simpel is om een keuze te maken. Plotseling loopt Gerrit weg richting het huisje van Hiske. Hij heeft een grote glimlach op zijn gezicht en laat weten dat hij een keuze heeft weten te maken.

De bewoners verzamelen zich op het terrein en Gerrit laat hen weten dat hij graag het weekend in de camper met Shelley wil doorbrengen. Ze lijkt niet helemaal te weten hoe ze op zijn aanbod moet reageren en laat weten eerst een gesprek te willen voeren met Gerrit. Ze wil graag van hem weten waarom zijn keuze naar haar is gegaan en legt hem uit dat ze het moeilijk vindt om zijn aanbod te accepteren. Het voelt alsof ik op de proef word gesteld voegt ze eraan toe. En ze lijkt het ook niet helemaal te zien zitten om een heel weekend samen met haar ex in één bed te slapen.

Uiteindelijk heeft Shelley besloten om niet in te gaan op het aanbod en dus geen weekend met hem in de camper door te brengen. Wanneer Shelley samen met Franny weg is gelopen, blijft de rest van de groep achter. Als je niet wilt, dan wil je niet zegt Erik. Gerrit schudt zijn hoofd en is ervan overtuigd dat Shelley is beïnvloed door de reactie van de anderen. Als zij wil weten hoe het er van binnen uitziet, laat haar dan in haar waarde benadrukt hij. Mylène geeft Shelley gelijk en vindt dat ze haar aan het huilen hebben gemaakt. Maar je gaat toch in de camper voor Ger en niet voor hoe het eruitziet? zegt Merel verontwaardigd. Volgens Merel wil Shelley niets met Gerrit te maken hebben tot er een luxe camper staat. Merel, ik kies jou zegt Gerrit uiteindelijk. Hierop begint ze te lachen. Nou, ik vind het heel leuk Ger zegt ze. Na een knuffel, loopt het tweetal naar de camper toe. Wauw, kijk het bed zegt Merel wanneer ze de ruimte binnenlopen. We hebben zelfs slippers! Gerrit lacht en kijkt tevreden om zich heen. Echt heerlijk dit. Na Koningsdag wordt er niemand zo relaxed wakker als wij. Wat vinden jullie van Gerrit zijn keuze?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *