Adriaan heeft Animal Rights uitgenodigd voor een presentatie en velen bewoners denken aan een nieuwe levensstijl

Adriaan heeft Animal Rights uitgenodigd voor een presentatie en velen bewoners denken aan een nieuwe levensstijl

Adriaan staat voor de poort te wachten op zijn gasten. Hij heeft Animal Rights uitgenodigd om met hen over veganisme en dierenleed te praten. Hij geeft hen een rondleiding over het Utopia 2 terrein en lopen daarna naar de silo toe. Jan van Animals Rights geeft de bewoners vervolgens een presentatie over vier hoofdthema’s waar zij als stichting aan werken, zoals stop de slacht, ban de jacht, vervang dierproeven en weg met bont. De bewoners lijken onder de indruk te zijn van Jan zijn verhaal en luisteren vol interesse.

De presentatie blijkt een grote indruk te hebben gemaakt, want verschillende bewoners denken aan een nieuwe levensstijl. Doe je ook mee met de vegan challenge vraagt Andrea aan Dylan en Kaylee wanneer ze de silo in loopt. Het koppel knikt. Nice zegt Dylan. Vanaf wanneer? Andrea stelt voor om direct te beginnen. Jens ziet ook iets in het plan maar vindt niet dat ze het vlees wat ze nog hebben, moeten weggooien. Vlees is te vervangen zegt Brandon die zich ook in het gesprek mengt. Ik ben er wel een beetje klaar mee benadrukt hij. Wanneer Andrea bij Jessie aankomt, is hij minder enthousiast. Ik doe niet mee zegt hij stellig. Maar jullie moeten het gewoon doen. Als een van jullie het volhoudt, is dat fantastisch eindigt hij. Wat vinden jullie ervan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *