Jessie vindt het schandalig dat Gerrit en Merel niet bij de lezing aanwezig waren

Jessie vindt het schandalig dat Gerrit en Merel niet bij de lezing aanwezig waren

Jessie, Dylan, Kaylee en Andrea staan buiten op het Utopia 2 terrein wanneer Merel en Gerrit ter sprake komen. Ik vond het bijzonder dat ze er niet bij waren tijdens de lezing zegt Jessie. Dan heb je je echt laten kennen. Ik ben echt teleurgesteld in hen voegt hij eraan toe. Dylan, Kaylee en Andrea zijn het met hem eens en geven aan dat ze wel beloofd hadden om erbij te zijn aan Adriaan. Ik stond er zelfs bij toen Gerrit het zei vertelt Andrea op haar beurt. Jessie zucht. Dan komt er een beetje luxe op het terrein en laten we elkaar in de steek. Ik vind het echt schandalig eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *