De bewoners irriteren zich aan het diva gedrag van Merel

De bewoners irriteren zich aan het diva gedrag van Merel

Franny en Andrea zitten afgelopen avond op het terrein wanneer de Merel langs komt lopen. Meer, mogen wij jouw bed op het bed van Shelley leggen zodat ze bij mij kan slapen vraagt Franny. Merel schudt haar hoofd. Ik vind het vies als iemand in mijn bed slaapt of is dat raar? Franny legt uit dat ze er zelf anders in staat maar ze in dat geval naar een andere oplossing gaan zoeken.  Wat later lopen Franny en Andrea naar Shelley om haar het nieuws te vertellen. Wat is dit nou weer voor iets belachelijks zegt Mylène die het gesprek opvangt. Andrea knikt en laat weten dat ze geen zin had om een discussie aan te gaan. Dus wat wil je Shel vraagt de nieuweling. Van mij mag je ook bij Franny en dat ik bij Dylan en Kaylee ga voegt ze eraan toe. Shelley vindt het onzin van Merel, maar gaat uiteindelijk akkoord. Wat een diva gedrag zegt Dylan wanneer hij samen met Andrea naar zijn huisje loopt. Andrea knikt. Ik heb nog nooit zulke bullshit gehoord. Maar goed, laat haar maar eindigt ze. Zal dit nog een staartje krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *