Gerrit mag een weekend in luxe leven en mag zijn prijs delen met een mede bewoner

Gerrit mag een weekend in luxe leven en mag zijn prijs delen met een mede bewoner

Gerrit is de winnaar van de Utopiaanse Meerspelen geworden. Gerrit geeft aan erg benieuwd te zijn naar zijn prijs en samen met Christel en Hiske speculeert hij over wat hem te wachten staat. Wat later gaan de poorten van Utopia 2 open en komt er een camper het terrein oprijden. Gerrit, Hiske en Christel rennen enthousiast naar de poort toe en Gerrit kan duidelijk zijn geluk niet op als het hem duidelijk wordt dat hij een heel weekend in de luxe camper mag slapen. Dit is een dikke bak zegt Gerrit trots. Hiske legt hem vervolgens uit dat de camper van alles voorzien is en dat hij zelfs een van de bewoners mag uitkiezen om bij hem te komen slapen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot begint Hiske. Je hebt een half uur om te kiezen. Ze raadt Gerrit aan om een babbeltje met de bewoners te maken en hier vanuit een weloverwogen keuze te maken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *