De bewoners uit Utopia 2 spelen de finale van de meerspelen

De bewoners uit Utopia 2 spelen de finale van de meerspelen

Hiske roept alle bewoners bij elkaar en legt dan vervolgens de opdracht van vandaag uit. We gaan vandaag balk staan zegt de spelleidster. Het is de bedoeling dat alle bewoners op de drie balken, die over het meertje zijn gelegd, zo lang mogelijk blijven staan. Als jij de laatste bent die blijft staan, win je dertig punten en win je ook de hoofdprijs zegt Hiske vervolgens. De bewoners zijn al een paar dagen aan het gissen over wat de hoofdprijs precies kan zijn en ook nu willen ze maar al te graag een hint. Hiske geeft aan dat de winnaar voor meerdere dagen luxe kan verwachten. Turkse pizza’s for ever roept Franny dan. Waarop Jessie aangeeft dat hij denkt dat het compleet wat anders is. Het is iets van een rijdend huis, met een jacuzzi of zo zegt hij vervolgens. Dan pakken alle bewoners een papiertje uit de bak waar Hiske mee rond gaat. Op deze papiertjes staat de plaats waar de bewoner plaats moet nemen. Dan loopt iedereen zo snel mogelijk naar hun plek wachten ze op het moment dat Hiske het startsein geeft. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk is de winnaar bekend. Gerrit heeft het het langst op een balk gestaan en Hiske vertelt blij dat Gerrit gewonnen heeft. De andere bewoners  geven hem een applaus. Gerrit is duidelijk blij met zijn winst en kan niet wachten op zijn prijs. De bewoners weten nog niet welke prijs Hiske geregeld heeft en blijft dus nog even geheim. Wat zal Gerrit winnen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *