Mylène ligt huilend in bed, ze vindt het een grote nare slangenkuil in Utopia 2

Mylène ligt huilend in bed, ze vindt het een grote nare slangenkuil in Utopia 2

Christel heeft door dat Mylène op haar bed ligt en zoekt haar op in haar huisje. Hier treft Christel een huilende Mylène aan en ze vraagt snel wat er aan de hand is. Mylène geeft aan boos en verdrietig te zijn. Christel probeert haar vervolgens goede moed in te praten maar dit lijkt niet te helpen. Het is een grote nare slangenkuil hier gaat Mylène verder. En voegt eraan toe dat ze klaar is met de mensen hier rondom de stemmingen. Christel probeert er daarna achter te komen waarom Mylène zo raakt maar hier heeft ze geen antwoord op. Ik hoef mij niet te bewijzen benadrukt ze aan het einde van het gesprek. Zal Mylène nog bijdraaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *