Jens spreekt Merel en Jessie aan op hun achterlijke gedrag

Jens spreekt Merel en Jessie aan op hun achterlijke gedrag

Shelley heeft de groep bij elkaar geroepen omdat ze vindt dat de bewoners hun taak niet goed uitvoeren. Merel en Jessie zijn verantwoordelijk voor de bovenverdieping van de silo maar wanneer de twee bezig zijn met het opruimen lijken ze commentaar te hebben. De twee besluiten dat zij de troep die niet daar hoort uit het raam te gooien, zodat de bewoners die het buitenterrein als taak hebben te moeten opruimen. Wanneer Jens dit hoort, zegt hij er wat van. Je moet niet van jouw probleem iemand anders zijn probleem te maken. We zijn toch een team, dat is toch achterlijk geeft Jens aan richting Merel en Jessie. Merel geeft aan dat dit hun manier van werken is en wanneer Jens hier commentaar op heeft hij dit maar lekker zelf moet doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *