Shelley roept de groep bij elkaar en spreekt hen aan

Shelley roept de groep bij elkaar en spreekt hen aan

Shelley is verantwoordelijk voor het schoonmaakrooster in Utopia 2 en daarom roept zij de bewoners bij elkaar om alles te bespreken. Wanneer iedereen is verzameld, neemt Shelley het woord. De silo is nog steeds een pest bende begint ze tegenover de groep. En ze wijst de bewoners erop dat zij hun taken niet uitvoeren en het daarom een grote bende blijft in de mini samenleving. Het ziet er allemaal niet uit. Dus ik wil nogmaals de taken vertellen en ik hoop dat er iets gaat gebeuren benadrukt ze. De rest van de groep staat erachter en Jessie besluit gelijk te beginnen. Ik vind het helemaal terecht eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *